• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Linus zit in groep 6 van de Overbos en voetbalt inmiddels al weer een paar jaar. Dit seizoen speelt hij in de JO10-1, waar papa Henk de trainer van is. Linus wilde graag pupil van de week zijn, want zijn oudere broer is dat ook al eens geweest
  Linus is de laatste man van het team, maar zou liever mid-mid spelen. Op die positie kan hij beter voorzetten geven die dan weer doelpunten kunnen worden. Favoriete spelers en clubs heeft Linus niet. Hij kijkt eigenlijk nooit naar voetbal. Dit komt mede omdat Linus een echte racefan is. Zijn grote held is Max Verstappen, maar ook Sir Dave Attenborough scoort hoog. Linus is gek op de natuur en is dol op beestjes en planten. Daarom is hij veel buiten te vinden.Het zou zo maar kunnen dat hij later bioloog wordt. Maar als het regent vindt hij gamen ook wel leuk.
  Op school is Taal zijn favoriete vak, maar Automatiseren vindt Linus ziet zo leuk. Daar wordt je heel moe van in je hoofd. Linus vindt lamskoteletjes erg lekker en spruitjes gaan tegenwoordig ook wel. Lasagne is niet aan hem besteed.
   
  Linus denkt dat OVV met 2-1 gaat winnen.