• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • OVV start meiden voetbal!

  Al jaren neemt het aantal meisjes op OVV toe. Vanaf de mini’s tot aan de oudste jeugd zien we steeds meer meisjes in de teams. Daarom start OVV na jaren van afwezigheid volgend seizoen weer met een meidenafdeling
  Ter promotie van het meidenvoetbal organiseren wij op zondag 28 mei (1e pinksterdag) vanaf 12:00 uur een voetbalclinic (Dit kan ook nog 2e pinksterdag worden). Ben je tussen de 12 jaar en 18 jaar, geef je dan op via secretaris@ovv-oostvoorne.nl. Wij hopen op voldoende aanmeldingen!