• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 29 april         competitieronde 23              seizoen 2022/23

  Een derby met weinig spektakel, wel veel inzet en strijd, maar uiteindelijk geen winnaar.

  Een beter acterend Vierpolders in het eerste bedrijf, waarbij O.V.V. sluitpost Linber van der Horst na 5 minuten handelend moet optreden na een hard schot vanaf de zestien. Hij pareert het schot prima en mede dankzij hem overleeft O.V.V. het eerste kwartier. Het resterende half uur komt O.V.V. iets beter in de wedstrijd en krijgt zo waar de beste kans op de openingstreffer. Wessel van Overbeek wordt vrij gespeeld, maar zijn schot schampt de paal. In de 2e helft zijn de rollen omgedraaid. O.V.V. voetbalt beter en duikt meerder keren gevaarlijk op voor het vijandelijke doel. Ook nu lukt het niet een treffer te produceren, daar Derk Mooijaart wel heel dicht bij was. Zijn kopbal gaat 5 minuten voor tijd rakelings naast. Na het laatste fluitsignaal en de uitslagen op de andere velden moet er geconcludeerd worden dat beide elftallen in de komende laatste 3 wedstrijden nog punten moeten scoren wil men niet de schlemiel worden van de versterkte degradatie regeling. Op een plaats in de na competitie zit niemand te wachten. Volgende week is er een vrij weekend voor O.V.V. Zaterdag 13 mei voetbalt O.V.V. thuis tegen OHVV, aanvang 14.30 uur Sportpark O.V.V.