• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Pupil van de Week: Dex Jaspars OVV - Kethel Spaland

  Dex Jaspars is de Pupil van de Week bij de wedstrijd OVV - Kethel Spaland op zaterdag 22 april 2023.

  Dex is 9 jaar en zit in groep 5 van de CNS. Dex heeft 2 oudere broers, die ook voetballen bij OVV. Een echte voetbalfamilie dus.

  Toen Dex 3 jaar oud was, was hij al dolenthousiast om te voetballen en mocht hij af en toe een  beetje meetrainen met het team van zijn broer Mats. Dus zodra het kon, op zijn 5e jaar is Dex lid geworden van OVV en begonnen bij de Mini's. Dit seizoen speelt Dex in de JO10-1.  Hij heeft niet echt een vaste positie, maar valt in als keeper, valt in als spits, hij is meer een all-round speler dus. Het allerleukste aan voetballen vindt Dex: voetballen!, dus de wedstrijden spelen en partijtjes doen op de training. De oefeningen op de trainingen, vindt hij minder.

  Feyenoord is de favoriete club en Ronaldo is de favoriete speler van Dex. Andere clubs of spelers weet hij niet zo. Dit komt ook, omdat hij niet vaak naar wedstrijden mag kijken op tv. Die zijn vaak te laat in de avond en dan mag hij niet kijken van zijn moeder!

  Natuurlijk wil Dex het allerliefst profvoetballer worden, maar over een Plan B, heeft hij nog niet nagedacht....

  Op school vindt Dex rekenen het leukste vak, hij is daar ook goed in. Knutselen is niet zijn ding, dat hoeft dan ook eigenlijk niet.

  Eigenlijk zijn de frietjes het favoriete eten van Dex, maar omdat dat antwoord vaak wordt gegeven, kiest hij toch voor Italiaans (pasta). Niet lekker zijn dan toch de spruitjes en de bruine bonen.

  Verder is Dex dol op trampoline springen in de tuin en kattenkwaad uithalen, zoals belletje lellen.

  Dex denkt dat OVV met 3 - 2 gaat winnen a.s. zaterdag!