• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 15 april           competitieronde 21

  O.V.V. heeft goede zaken gedaan door DVO’32 naar huis te sturen met een nederlaag. De KNVB heeft dit seizoen en volgend seizoen een versterkte degradatieregeling in het leven geroepen vanwege de vorming van een nieuwe voetbalpiramide. Hierdoor is het gehele seizoen een strijd van punten sprokkelen voor veel ploegen om de na competitie te ontlopen. De onderlinge krachtsverschillen zijn minimaal waardoor de strijd tot het einde toe  spannend zal blijven.

  In het eerste kwartier van de wedstrijd heeft de opponent uit Vlaardingen een licht overwicht, maar echte doelrijpe kansen worden er niet gecreëerd. De voorsprong van O.V.V. en de gelijkmaker in minuut 20 zijn uitzonderlijk. O.V.V. staat een blessure behandeling toe van de tegenstander door de bal uit te schieten. Na de blessure behandeling  komt de bal weer in het spel via Pascal van Hulst die de bal  in 1 keer met een curve, door de wind gedragen,  langs de keeper van DVO’32 schiet. 1 – 0. Alle spelers van DVO’32 protesteren onterecht en begrijpen de scheidsrechterbal niet waardoor de verwarring ontstaat. Om escalatie te voorkomen gedraagt het O.V.V. elftal zich zeer sportief door de tegenstander een vrije doorloop te geven. 1 -1 . Na dit voorval gaat O.V.V. beter voetballen en komt in de 30e minuut opnieuw op voorsprong via Wessel van Overbeek. 2 – 1  In de 2e helft is O.V.V. de bovenliggende partij. Opnieuw is Pascal van Hulst het goudhaantje. Hij scoort in minuut 70 zijn 20e doelpunt van dit seizoen wat de genadeklap is voor de opponent uit Vlaardingen. 3 – 1 . De aansluitingstreffer die DVO’32 nog produceert komt te laat waardoor O.V.V. deze  zeer belangrijke punten kan bijschrijven. Volgende week wederom een thuis wedstrijd voor O.V.V. Zaterdag 22 april O.V.V. – KETHEL SPALAND aanvang 14.30 uur SPORTPARK O.V.V.