• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Na een tweede periode van weggeweest kiest Brandon toch weer om terug te keren bij OVV. Brandon speelde in de jeugd voor OVV, waarna hij aansloot bij de selectie en een vaste waarde werd in het 1ste elftal. Hij maakte een uitstap naar Xerxesdzb, waarna hij weer bij OVV terugkeerde. Na een paar seizoenen ging Brandon naar Rhoon om nu voor een derde keer voor de club uit Oostvoorne te gaan spelen. Na een goed gesprek met de nieuwe trainer Rene Brevé en de TC van OVV was de keus snel gemaakt.