• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 4 maart 2023 competitieronde 16
  Een wedstrijd waarin O.V.V. furieus start en al snel op voorsprong komt. Pascal van Hulst lobt buiten de ‘zestien’ de bal prachtig over de verbouwereerde Meeuwenplaat keeper. 0 – 1. Echter ook een wedstrijd waarin de scheidsrechter een negatieve hoofdrol vertolkt en speelt voor Sinterklaas. Meeuwenplaat scoort deze wedstrijd niet, maar de scheids strooit met cadeautjes voor de thuisclub, waardoor de stand gelijk wordt getrokken. Na 20 minuten spelen kopt Alexander Wagner de bal ver voor de doellijn uit de doelmond. Tot ieders verbazing fluit de scheidsrechter en wijst naar de middenstip?? 1 – 1. Ook wordt een handsbal van de keeper van de thuisclub buiten de zestien over het hoofd gezien bij een schot van Wessel van Overbeek. Protesten van het O.V.V. elftal leiden tot niets en het is te danken aan de equipe van Marcel Langeveld dat de rust wordt bewaard en de wedstrijd niet uit de hand loopt. Volgende week een thuiswedstrijd. Zaterdag 11 maart O.V.V. – VDL aanvang 14.30 uur. Sportpark O.V.V.