• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • zaterdag 18 februari 2023. O.V.V. heeft het inhaal duel in Vlaardingen tegen Deltasport met 0 - 4 gewonnen.  Na 5 minuten komt O.V.V. al op voorsprong. Een hard schot van Rowen Bronwasser, wordt ternauwernood  gestopt door de Deltasport keeper, maar de rebound is een prooi voor Wessel Overbeek. 0 - 1. Deltasport  speelt hierna  veelvuldig de lange bal, probeert hiermee de opgelopen schade te herstellen, maar het is te slordig  en te gehaast, waardoor O.V.V. op de been blijft. Vlak voor rust wordt het 0 - 2. Pascal van Hulst onderschept een terugspeelbal en laat de keeper kansloos achter. Na rust wordt het onzorgvuldige spel van de thuisclub er niet beter op en gedurende de 2e helft krijgt O.V.V. diverse kansen de score uit te breiden. 10 minuten voor tijd wordt het 0 - 3 als Patrick Struik een mooie pass van Pepijn Kooy subliem afrondt. 2 minuten later schiet uitblinker Pepijn Kooy zelf de 0 - 4 binnen. Door deze overwinning blijft O.V.V. de aansluiting houden bij de middenmoot in de voorlopige eindrangschikking. Volgende week is O.V.V. vrij. Op zaterdag 4 maart voetbalt O.V.V. in Rotterdam-Hoogvliet tegen Meeuwenplaat. Aanvang 14.00 uur