• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 11 februari 2023, competitieronde 15.                       O.V.V. en het Schiedamse EXCELSIOR'20 zijn weinig op geschoten met de 0 - 0 van afgelopen zaterdag. Aanvallende intenties waren er wel, maar het ging vaak mis in de eindpass. Er werd te slordig gespeeld  waardoor er niet echt gevaar onstond in beide doelgebieden, met als gevolg geen doelpunten in het eerste bedrijf. Na rust werd het spelbeeld niet veel beter. Beide elftallen waren aanvallend niet bij machte om echt gevaarlijk te worden. Hierdoor bleef na een intensieve wedstrijd de brilstand gehandhaafd. Zaterdag 18 februari speelt O.V.V. een uit wedstrijd in Vlaardingen tegen SV DELTASPORT. Hopelijk wordt het een 3 punter voor O.V.V., waardoor er aansluiting blijft bij de middenmoot in de voorlopige eindrangschikking.