• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • A.s. zaterdag 11 februari is Jax Helbers de pupil van de week bij de wedstrijd OVV - Excelsior ‘20.

  Jax is 9 jaar en zit in groep 6 van Het Overbos. Hij zit vanaf zijn 5e jaar op voetbal en speelt dit seizoen in de JO10-1. Hij heeft niet echte een vaste positie in het team, maar speelt meestal links midden. Vorige week heeft hij in de wedstrijd wel 6x gescoord!

  Jax is een hele sportieve jongen, want hij sport iedere dag. Hij zit sinds kort op de Tifa-voetbalschool in Rotterdam, waar hij 2 x per week traint. Daarnaast tennist en paddelt hij ook nog en speelt ook tenniswedstrijden.  Dit allemaal naast voetballen bij OVV. 

  Feyenoord is zijn favoriete Nederlandse club en Virgil van Dijk zijn favoriete speler. Van de buitenlandse clubs is Liverpool zijn favoriet en Mbappe vindt hij de beste buitenlandse speler.

  Het leukste vak op school vindt Jax tekenen, maar voor het vak taal loopt hij niet warm.

  Jax zou heel graag profvoetballer worden. Mocht dat niet lukken, wil hij graag proftennisser worden. Plan C is dan profpadeller worden.

  De “grote macaroni”, een recept van zijn moeder vindt hij het lekkerste om te eten. Ook bloemkool gaat er wel in. Helaas zijn de spruitjes ook bij Jax niet in trek. 

  Jax denkt dat OVV a.s. zaterdag met 3-2 gaat winnen!