• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 4 februari 2023                        competitieronde 14

  O.V.V. begint in Schiedam goed aan de wedstrijd. De thuisclub heeft moeite met het spel van O.V.V. Fel, geconcentreerd en de linies kort op elkaar. Na 5 minuten komt O.V.V. op voorsprong door een schitterend doelpunt van Pascal van Hulst. Hij haalt verwoestend uit rond de zestien en de bal vliegt onderkant lat snoeihard binnen! 0 - 1 . HBSS probeert vlot te combineren, maar het O.V.V. elftal zit er in de beginfase kort op en is in de omschakeling de gevaarlijkste ploeg. Diverse uitbraken van  O.V.V.  stranden op de HBSS goallie en jammer genoeg mist een schot  van Patrick Struik enige precisie anders had de 0 - 2 een feit geweest. Na een half uur spelen komt HBSS beter in de wedstrijd en 5 minuten voor het rustsignaal is een mooie combinatie van de thuisclub de O.V.V. defensie te machtig 1 - 1. Na rust start HBSS furieus en binnen 10 minuten schiet de spits van HBSS 2 keer fraai binnen ( 3 - 1 ) en dreigt O.V.V. overlopen te worden. Echter,  O.V.V. herpakt zich en krijgt kansen op de aansluitingstreffer. De lat en een scheidsrechterlijke dwaling voorkomen deze waardoor het bij 3 - 1 blijft. Komende zaterdag voetbalt O.V.V. een thuiswedstrijd tegen EXCELSIOR''20. AANVANG 14.30 UUR .