• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • De O.V.V. selectie heeft een geslaagd trainingskamp achter de rug in het Spaanse Benidorm. Van donderdag 12 januari t/m zondag 15 januari verbleven de O.V.V. Boys in het Medplaya hotel Flamingo Oasis op All-in basis. De weersomstandigheden waren deze dagen fantastisch!! Onbewolkt, 20 graden!! Naast een voetbalwedstrijd voor zowel O.V.V. 1 en 2 stonden er diverse activiteiten op het programma. Aan een Voetvolley competitie op het strand en Padel (mix van tennis en squash) wedstrijdjes op een Spaans tenniscomplex werd met veel plezier en enthousiasme deelgenomen. Op een van de avonden werd de kennis over voetbal en voetbalweetjes getest in een pub quiz, waarbij zelf John de Bever ( jij krijgt die lach niet van mijn gezicht ) gespot werd. Al met al kunnen we terug kijken op een onvergetelijke trip, waarbij de saamhorigheid en onderlinge sfeer uitstekend was. Wij bedanken trainingskamp.com  en natuurlijk de spelers, begeleiders  voor de organisatie en de  sponsoren die deze voetbalreis  mogelijk hebben gemaakt.