• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Vanmiddag gaven wethouder van sport Daan van Orselen en één van de oudste leden van voetbalvereniging OVV in Oostvoorne, Wim Moree, het startschot voor de bouw van de nieuwe kantine en kleedkamers van OVV. Zij deden dat door gezamenlijk de eerste paal te slaan. De nieuwe accommodatie van OVV wordt zo goed als energieneutraal met zonnepanelen en een warmtepomp.

  De wethouder liet in zijn toespraak weten blij te zijn dat OVV straks een accommodatie krijgt, die helemaal klaar is voor de toekomst. De verwachting is dat de nieuwe accommodatie klaar is vóór de start van het nieuw voetbalseizoen.