• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Toen in 1958-1959 de toenmalige voorzitter van OVV, dhr. Wim Boogert vroeg of onze ouders Leen en Aas Mol interesse hadden om een kantine op het terrein van OVV te beginnen, hadden zij daar wel 'oren' naar. Zij zouden dan zelfstandig ondernemer worden. Leen moest wel het onderhoud gaan uitvoeren, dus het krijten van de lijnen, het terrein schoon houden, de ballen, vlaggen en doelnetten verzorgen en de banken van de tribune jaarlijks beitsen. Het gras maaien, inzaaien, zomers sproeien, enz. werd door de gemeente uitgevoerd. 

  Open de PDF voor het hele artikel