• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 10 december 2022 competitieronde 11 seizoen 2022/23
  Na 3 verloren duels op rij werd het voor O.V.V. weer eens tijd voor een driepunter. Die kwam er niet in het koude Oudenhoorn. De eerste helft acteerde de thuisploeg iets beter en komt gezien het spel beeld na een half uur verdiend op voorsprong. 1 – 0 Net voor het rustsignaal komt O.V.V., onverwacht, op gelijke hoogte. Een afgeslagen cornerbal wordt niet goed weggewerkt door de OHVV defensie, waardoor Alexander Baartmans de bal opnieuw hoog voor kan geven, waaruit Jeroen van Geest de gelijkmaker kan binnen knikken 1 – 1. In de 2e helft een iets ander spelbeeld . O.V.V. komt steeds beter in de wedstrijd en in het laatste kwartier is O.V.V. de bovenliggende partij. Bovendien krijgt het kansen op de overwinning. Die komt er net niet. Een uiterste krachtinspanning van de keeper van de thuisclub voorkomt in de slot minuut een treffer van Joel Dammers waardoor de 1 – 1 gehandhaafd blijft. Door dit gelijke spel en tevens laatste competitie wedstrijd voor de winterstop handhaaft O.V.V. zich in de grote middenmoot op plaats 6. Veel ploegen zijn in de competitie aan elkaar gewaagd, waardoor het tot het einde toe spannend zal blijven wie waar aan het einde van het seizoen zal staan in de definitieve eindrangschikking. Het vervolg van de competitie zal voor O.V.V. starten in Vlaardingen op zaterdag 21 januari 2023 tegen SV DELTASPORT. Voor u allen een fijne feestmaand, veel liefde en vooral gezondheid en tot volgend jaar!