• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • zaterdag 19  November      seizoen  2022/23                   speelronde 8

  O.V.V. biedt in Vlaardingen DVO'32 goed partij, maar na ruim 1,5 uur spelen staat er toch echt een iets wat geflatteerde 3 - 0 nederlaag op het score bord. Het zat allemaal niet echt mee. O.V.V. was zeker niet de mindere. Pascal van Hulst is na een kwartier spelen dicht bij de openingstreffer, maar zijn uitgekiende lob wordt doorzien door de DVO'32 goallie. 5 minuten later is het aan de andere kant wel raak. O.V.V. is verdedigend niet echt bij de les, waarvan DVO'32 profiteert. 1 - 0 . Na deze openingstreffer golft het spel op en neer, en krijgen beide elftallen nog kansen, maar  deze  tussenstand  lijkt,  in de overigens harde maar faire wedstrijd,  ook de ruststand te worden. Echter de scheidsrechter, die het tempo van de wedstrijd niet bij kan  benen, besluit 2 minuten voor  rust een prima onderschepping van Linber van der Horst te bestraffen met een penalty waardoor DVO'32 wel heel gemakkelijk de 2e treffer kan binnen schieten. 2 - 0. Na rust zet O.V.V. een tandje bij en komt DVO'32 veelvuldig onder druk te staan, maar O.V.V. doet in deze fase  zich zelf te kort . 10 minuten voor het einde komt DVO'32 door een afstandschot op 3 - 0. Ook na de 3 - 0 blijft O.V.V. de beter voetballende ploeg, maar het houtwerk is een sta in de weg en de  nauwkeurigheid ontbreekt om de stand een draagelijker aanzien te geven.  Door deze uitslag en het  resultaat op de andere velden is DVO'32 de periode kampioen. O.V.V. volgt op gepaste afstand, op plaats 3 in de voorlopige eindrangschikking van deze zware competitie waarin veel elftallen niet voor elkaar onder doen.  Volgende week wederom een uit wedstrijd voor O.V.V. en wel in Schiedam tegen Kethel Spaland. Zaterdag 26 november aanvang 14.30 uur. Zoomweg 4 Schiedam

  GEFLATTEERDE NEDERLAAG VOOR O.V.V. DVO'32 - O.V.V. 3 - 0 GEFLATTEERDE NEDERLAAG VOOR O.V.V. DVO'32 - O.V.V. 3 - 0 1 GEFLATTEERDE NEDERLAAG VOOR O.V.V. DVO'32 - O.V.V. 3 - 0 3 GEFLATTEERDE NEDERLAAG VOOR O.V.V. DVO'32 - O.V.V. 3 - 0 4 GEFLATTEERDE NEDERLAAG VOOR O.V.V. DVO'32 - O.V.V. 3 - 0 5 GEFLATTEERDE NEDERLAAG VOOR O.V.V. DVO'32 - O.V.V. 3 - 0 6