• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 12 november 2022 seizoen 2022/23 speelronde 7

  Deze vermakelijke derby werd onder uitmuntende weersomstandigheden afgewerkt. Beide elftallen krijgen gedurende de wedstrijd diverse mogelijkheden om tot scoren te komen. Hoogstaand wordt het nooit, maar doordat bij meerdere spelers het vizier niet op scherp staat blijft het tot het einde toe spannend. Bij het laatste fluitsignaal kunnen beide ploegen wel leven met het eindresultaat. Volgend week zaterdag 19 november gaat O.V.V. op bezoek in Vlaardingen bij DVO’32, Marathonweg 75. Aanvang 14.30 uur