• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 5 november 2022                                speelronde 6

  Degelijk spel en een beter voetballend O.V.V. heeft deze middag een mooi resultaat opgeleverd  tegen een onmachtig  RHS. Na 5 minuten komt O.V.V. al op voorsprong. Een goed lopende aanval wordt netjes afgerond door Pascal van Hulst ( 0 – 1 ) O.V.V. controleert de wedstrijd en na een half uur wordt het zelfs 0 – 2. De keeper van RHS is kansloos op een keihard schot van Pascal van Hulst. Hij laat het net bollen in de linker bovenhoek ( 0 – 2 ). RHS komt er af en toe gevaarlijk uit, maar uitstekend keepers werk van Linber van der Horst voorkomt de aansluitingstreffer. Een kwartier na rust is de wedstrijd gespeeld als Pascal van Hulst een toegekende vrije trap prachtig binnen schiet ( 0 – 3 ). RHS probeert er nog een wedstrijd van te maken, gaat opportunistischer spelen,  maar de O.V.V. verdediging, onder aanvoering van Maikel Hagers, geeft geen krimp. In de slotfase krijgt O.V.V. nog diverse mogelijkheden de score uit te breiden; het blijft echter bij 3 doelpunten en 3 punten voor O.V.V.  Een prima uitslag!!

  Zaterdag 12 november de thuis wedstrijd tegen Rozenburg. Sportpark O.V.V., aanvang 14.30 uur.