• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • zaterdag 8 oktober, competitieronde 3. Aan inzet en strijd geen gebrek deze middag, maar voetballend is het zeer matig wat beide elftallen op het veld laten zien. Na een ruststand van 0 - 0, komt Meeuwenplaat in de 55e minuut via een Lucky shot  op voorsprong. 0 - 1 . Een aantal minuten later wordt de marge zelfs verdubbeld door Meeuwenplaat 0 - 2. O.V.V. maakt snel de aansluitingstreffer, via Pascal van Hulst. (penalty) 1 - 2 , maar het lukt niet om in de resterende tijd de gelijkmaker te forceren.