• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Het kan verkeren. Verleden week dropen de spelers van O.V.V. nog gedesillusioneerd het veld af  na het verloren duel tegen SC BOTLEK. Vandaag was alles anders en voltrok zich een onwaarschijnlijk scenario in het alles of niets duel bij de Kampioen uit Vlaardingen. O.V.V. begon goed aan de wedstrijd,  nam brutaal de leiding en verdubbelde de marge na een kwartier spelen. De Kampioen stond erbij en keek ernaar. Het voor rust veel  te gemakzuchtig acterende VFC , probeerde in het tweede kwartier bij  O.V.V. de  duimschroeven aan te draaien, maar O.V.V. verweerde zich prima en won uiteindelijk verdiend met 1 - 4.

  Na 2 minuten spelen ligt de bal al in het netje achter de VFC goalie! Michael Versaevel  draait zich knap vrij in de zestien en haalt verwoestend uit 0 - 1.  In de 17e minuut kopt Yoeri Bak een hoekschop van Joel Dammers magnifiek binnen! 0 - 2. De kwekkende Kampioen weet het ff niet meer en irriteert zich dusdanig aan het spelverloop dat diverse spelers aan Vlaardingse zijde flink over de scheef gaan en zich gedragen als een onwaardig Kampioen. De scheidsrechter heeft zijn handen vol aan dit onsportieve gedrag , maar grijpt niet echt in. O.V.V. probeert onverstoorbaar door te gaan, maar 10 Minuten voor de rust scoort VFC toch de aansluitingstreffer 1 - 2. Na de rust wil VFC  de druk op voeren,  maar de  aanvallen zijn onzorgvuldig en te gehaast om echt te verontrusten. O.V.V. is daar en tegen al een aantal keren gevaarlijk voor het VFC doel verschenen, maar enig geluk en de paal zijn de  redding voor VFC om tegen een nog grotere achterstand aan te lopen. In de 75e minuut is het dan uiteindelijk wel raak als Chris de Loor de 1 - 3 binnen tikt na een onoplettendheid in de Vlaardingse defensie.. De 1 - 4 is van ongekende schoonheid! 5 minuten voor tijd schiet Chris de Loor de bal snoeihard in de kruising en is de wedstrijd definitief gespeeld. Een mooie overwinning, en O.V.V. doet goede zaken,  maar de strijd is nog niet gestreden. Volgende week wederom een finale als DVO'32 op bezoek komt aan de Zwartelaan. Aanvang 14,.30 uur