• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Komende weken worden er cruciale wedstrijden gespeeld door O.V.V. De midweekse wedstrijd in Hellevoetsluis tegen FC VLOTBRUG werd met 0 - 1 gewonnen door een doelpunt van Pascal van Hulst. De wedstrijd van afgelopen zaterdag werd  beslist door HBSS  die een vrije trap wisten te verzilveren in de allerlaatste minuut, waardoor O.V.V. jammer genoeg geen bonuspunt kon bijschrijven Na een half uur was O.V.V. nog wel op voorsprong gekomen. In een scrimmage  voor het Schiedamse doel wist Pascal van Hulst ( wie anders) na een half uur spelen de 0 - 1 binnen te tikken. In de tweede helft voerde HBSS de druk op en capituleerde de O.V.V. defensie 2 x  in het laatste kwartier. In de extra tijd poeierde Pascal van Hulst nog een vrije trap tegen de lat, waardoor de wedstrijd in mineur eindigde voor O.V.V. Zaterdag 21 mei wederom een finale voor O.V.V. als SC BOTLEK op bezoek komt aan de Oostvoornse Zwartelaan, aanvang 14.30 uur.