• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 7 mei, competitie ronde 21. De strijd en inzet die O.V.V. wekelijks etaleert wordt ook vandaag tegen de Maaslandse opponent beloont met een drie punter. O.V.V. wint verdiend en doet goede zaken in de strijd tegen de na competitie.

  O.V.V. gaat fel van start en krijgt in de beginfase enkele kansen de score te openen. Helaas levert dit nog geen treffer op, maar de toon is gezet. Na de hoopvolle start zwakt het overwicht, gedurende de eerste helft,  iets af en krijgt ook MVV'27 kansen voor het doel,  van de overigens wederom foutloos keepende Linber van der Horst. Vlak voor rust voorkomt hij de 0 - 1,  met een katachtige reactie, als de bal dreigt de doellijn te passeren. Na rust blijft de instelling van O.V.V. fabuleus en het geloof in een goede afloop wordt bevestigd in de 60e minuut  als de goed aangesneden voorzet , uit een vrije trap, van Pascal van Hulst snoeihard wordt binnen gekopt door Michael Hagers. Na deze bevrijdende treffer krijgt O.V.V. meerdere kansen en 10 minuten later is het 2 - 0 als Michael Versaevel een scherpe voorzet van Robin Bos binnen glijdt. De mooiste treffer komt van de schoen van Pascal van Hulst als hij van af de zestien verwoestend uithaalt. 3 - 0 . Met wat meer geluk had de score nog verder kunnen uitlopen, maar de paal en een Maaslandse verdediger assisteert de keeper van MVV'27 waardoor het leer de doellijn niet meer passeert. Een mooie overwinning en hopelijk wordt er op deze voet verder gestreden. A.S. dinsdag 10 mei in Hellevoetsluis  opnieuw een finale. FC VLOTBRUG  -  O.V.V. aanvang 20.00 uur.