• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • zaterdag 23 april. competitieronde 20.

  O.V.V. blijft knokken voor de punten. Op deze zonnige zaterdag lukte het eindelijk weer eens om een 3 punter te scoren.  Alle 3 de doelpunten vielen in de eerste helft. In de tweede helft krijgt O.V.V. nog riante mogelijkheden de score uit te breiden, maar uiteindelijk blijft het bij de 3 treffers in de eerste helft. Een prima resultaat! Echter is het besef er ook dat er nog meer overwinningen moeten worden geboekt wil men de na competitie ontlopen.

  O.V.V. begint goed aan de wedstrijd wat resulteert in een snelle voorsprong. De doelman van GHVV'13 pareert een hard schot vanaf de zestien, maar de rebound is voor Pascal van Hulst die dit buitenkansje verzilverd. 1 - 0. O.V.V. houdt de druk erop en GHVV"13 grossiert achterin in een fouten festival. Hierdoor krijgt O.V.V. kansen de scoren te verdubbelen, wat ook gebeurt als Michael Versaevel een vrije doortocht krijgt en simpel binnen tikt. 2 - 0. 5 minuten voor de rust wordt het zelfs 3 - 0 als Patrick Schrage vanaf de zestien verwoestend uithaalt. De 2e helft geeft GHVV'13 iets meer tegenstand, maar O.V.V. krijgt de beste kansen. Joel Dammers krijgt een uitgelezen mogelijkheid de 4 - 0  te scoren na een bekeken overstapje van Pascal van Hulst, maar hij ziet tot zijn  ontzetting de bal tegen de paal belanden. Ook een prachtig genomen vrije trap van Rico Post verdiende een doelpunt, maar de bal spat uiteen op de lat. GHVV'13 probeert de laatste 10 minuten nog een doelpunt te forceren, maar de O.V.V. verdediging geeft niets weg, waardoor de ruststand de eindstand wordt. Volgende week zaterdag voetbalt O.V.V. niet. Op zaterdag 7 mei is er wederom een thuis wedstrijd. O.V.V.  -  MVV'27 Sportpark O.V.V. aanvang 14.30 uur.