• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • dinsdag 29 maart   competitieronde 16         O.V.V. heeft de strijd nog niet opgegeven om degradatie te ontlopen. Met veel passie en strijd wordt  de wedstrijd aangegaan in Rotterdam-Hoogvliet tegen het plaatselijke RHS. Vanaf het beginsignaal zijn de intenties duidelijk. O.V.V. knokt voor wat het waard is, maar  houd helaas maar 1 schamel puntje over aan dit midweekse duel, daar een 3 punter er zeker in had gezeten.

  O.V.V. gaat voortvarend van start en probeert RHS direct onder druk te zetten. Dit lukt deels, maar nadat Rowen Bronwasser een uitgelezen mogelijkheid heeft gemist om  O.V.V. op voorsprong te schieten,  komt RHS onverwacht aan een  doelpunt. Wederom gaat hier een persoonlijke fout aan vooraf, waardoor RHS simpel de 1 – 0  kan binnen tikken. O.V.V. gaat door waar het gebleven is en vlak voor rust komt de terechte beloning. Pascal van Hulst trekt de stand gelijk  door met een geplaatst schot de doelman van RHS kansloos te laten 1 – 1 . Na de rust golft  het spel op en neer en  komt O.V.V. zelfs op voorsprong doordat Pascal van Hulst alert reageert op een onoplettendheid binnen de RHS defensie. 1 -  2 . RHS is  van slag en de 1 – 3 die in de maak is wordt onterecht afgevlagd. Het laatste kwartier herpakt  RHS  zich en perst er een slotoffensief uit, waarbij een ingebrachte cornerbal de 2- 2  op het scorebord zet waardoor de wedstrijd eindigt in een gelijkspel. De inzet was fantastisch en met een beetje geluk had O.V.V. hier de volle buit gehaald. Een smet op  de wedstrijd is het uitvallen van routinier Robin Dijkman. Gevreesd wordt voor een zware knie blessure. Hopelijk valt het mee.  A.S. zaterdag 2 april wederom een finale  in Schiedam  waar  Kethel Spaland als gastheer optreed. Opnieuw een zware wedstrijd tegen een sterke opponent.