• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Zaterdag 5 maart competitieronde 12 seizoen 2021/2022

  Op een zonovergoten complex verloor O.V.V. knullig het duel met de opponent uit Hellevoetsluis. Tot 2 x toe werd er een voorsprong onnozel weggegeven. Het was een intense strijd, waarbij uiteindelijk het elftal van Trainer Richard Koudstaal aan het langste eind trekt.

  In het eerste half uur heeft O.V.V. een licht overwicht, maar echte scoringskansen komen er niet. FC Vlotbrug komt er af en toe gevaarlijk uit. Een uitbraak van het elftal uit Hellevoetsluis levert nog de beste kans op van de eerste helft, maar gelukkig voor O.V.V., wordt deze kans om zeep geholpen. 5 minuten voor de rust komt O.V.V. dan toch op voorsprong. Rowan Bronwasser kapt zichzelf mooi vrij in de vijandelijke zestien en haalt verwoestend uit 1 - 0. Het lukt FC Vlotbrug toch nog voor rust langs zij te komen. De verdediging van O.V.V. staat hierbij echt te knoeien! Een onbeholpen terugspeelbal, die wordt opgepakt door O.V.V. sluitpost Linber v/d Horst, levert uiteindelijk vlak voor rust de gelijkmaker op. De toegekende vrije trap wordt vrij simpel binnen geschoten door FC Vlotbrug, waarbij de opgestelde halfbakken muur van O.V.V. een dubieuze rol speelt! 1 - 1 Na rust speelt het voetbal zich voornamelijk af op de helft van FC Vlotbrug. 10 minuten na de rust komt O.V.V. wederom op voorsprong dankzij Rowan Bronwasser. Een toegekende vrije trap schiet hij mooi in de verre hoek 2 - 1. Twee minuten later is de stand alweer gelijk, als de O.V.V. verdediging niet alert reageert op een uitbraak van de tegenstander. 2 – 2. Na deze gelijkmaker probeert O.V.V. opnieuw een voorsprong te forceren maar het elftal heeft ook geen geluk als tot 2 x toe de lat een sta in de weg is om een voorsprong te noteren. 5 minuten voor tijd is het dan toch FC Vlotbrug, die de niet meer verwachtte voorsprong op het scorebord zet! Een vrije trap wordt hard op doel gekopt, waarbij de bal via Linber en de lat weer het veld in stuitert. In de hierop volgende rebound staat een aanvaller van FC Vlotbrug op de juiste plek het leer binnen te schieten. 2 - 3. Na het laatste fluitsignaal overheerst de enorme teleurstelling bij het O.V.V. elftal dat zichzelf de das om doet bij de verkregen voorsprongen. Maar niet te lang treuren, want volgende week wacht de koploper! Zaterdag 12 maart O.V.V. – VFC aanvang  14.30 uur. Sportcomplex O.V.V.