• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • OVV heeft de gesprekken met de huidige spelers van de selectie achter de rug. De gesprekken hebben een positieve uitkomst, want de selectie blijft grotendeels bij elkaar. Wat ook altijd de intentie is geweest en van daaruit probeert OVV de selectie te versterken voor volgend seizoen. 

  Ook op dat vlak hebben al verschillende gesprekken plaats gevonden. Binnenkort daarover meer.

  De technische staf blijft ook intact. Trainer Marcel Langeveld en assistent trainer Peter van Hulst hebben aangegeven een jaar te verlengen. Op medisch gebied zullen wat veranderingen plaatsvinden, maar daarover ook later meer. 

  De trainer van het 2de elftal Ron Klein gaat volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag bij fc Vlotbrug. Voor die functie is al een vervanger gevonden in de persoon van Edwin Langendoen. Edwin heeft in het verleden in het 1ste van OVV gevoetbald en is jaren binnen de jeugd actief geweest als trainer.