• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Op zaterdag 20 november moest O.V.V. op het eigen sportpark aantreden tegen het Schiedamse HBSS. O.V.V. speelde deze middag een hoogst ongelukkige wedstrijd. Onnauwkeurig en slordig spel in de eerste helft veroorzaakt na 20 minuten de 0 – 1 achterstand. Vanaf dat moment loopt de formatie van Marcel Langeveld de gehele wedstrijd achter de feiten aan. De Schiedamse equipe zit na de 0 – 1 voorsprong in een zetel en loert gedurende de wedstrijd op kansen in de omschakeling.  O.V.V. gaat op jacht naar de gelijkmaker, maar  het ontbreekt  O.V.V. deze middag aan slimheid en stootkracht  de  Schiedammers echt moeilijk te maken. In de 85e minuut komt HBSS op 0 – 2 en strooit in de 90e minuut nog wat zout in de wonden door de 0 – 3 binnen te schieten. Een vervelende middag om snel te vergeten. Volgende week hopelijk een beter resultaat in Spijkenisse tegen SC BOTLEK. Zaterdag 27 november Sportpark De Brug SC BOTLEK – O.V.V. aanvang 14.30 uur.