• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Op zaterdag 6 november moest O.V.V. aantreden in Zuidland tegen de plaatselijke trots. Even na 14.30 uur werd er afgetrapt op Sportcomplex “Groot Nibbeland”. Het initiatief lag vandaag geheel bij Zuidland. Dit uitgebalanceerde elftal  heeft titel aspiraties en beschikt over spelers die iedere tegenstander een vervelende middag kunnen bezorgen. Daarentegen moet  O.V.V.  het  hebben  van het hechte  collectief. Langzamerhand worden de contouren hiervan duidelijk zichtbaar. In de beginfase probeert Zuidland O.V.V. direct onder druk te zetten, maar verdedigend staat O.V.V. goed en komt er af en toe, in de omschakeling,  gevaarlijk uit. Een van deze omschakel momenten levert de  openingstreffer op voor O.V.V. Na 20 minuten spelen wordt  Joel Dammers op links weggestuurd. Hij kapt zijn directe tegenstander uit  en puntert slim de 0 – 1 binnen. Zuidland is even van slag, maar herstelt het overwicht en probeert de druk erop te houden. 10 minuten voor rust capituleert de verdediging van O.V.V. na een aanval door het midden. Sluitpost Linber v/d Horst is kansloos op een tegendraadse schuiver. 1 – 1. Dit is tevens de ruststand. Na de rust wordt de wedstrijd een kopie van de eerste helft. Opgemerkt hierbij moet worden dat zowel  Zuidland als O.V.V. kansen krijgen het elftal op een voorsprong te schieten. Doelpogingen van Zuidland zijn een prooi voor de uitstekend keepende Linber v/h Horst. Tot 2 keer toe komt hij als winnaar uit de strijd in een 1 tegen 1 situatie en voorkomt hiermee een achterstand. De laatste 10 minuten kan de wedstrijd nog alle kanten op en krijgt ook O.V.V. kansen. Helaas  is de lat een sta in de weg voor de prachtige uithaal vanaf de “zestien” van Jules Kroef en  komt Yoeri Bak net een teenlengte te kort om een mooie aanval doeltreffend  af te ronden.  Al met al een verdiend gelijkspel en een compliment voor het hard werkend elftal.  Volgende week zaterdag heeft O.V.V. 1 een vrije zaterdag. Op zaterdag 20 november wordt erop het eigen Sportpark van O.V.V.  om 14.30 uur afgetrapt tegen het Schiedamse HBSS.