• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Op zaterdag 23 oktober moest O.V.V. aantreden in Maassluis tegen VDL.  Een saai duel met geen enkel hoogtepunt. Het ontbrak beide elftallen aan creativiteit het de tegenstander echt moeilijk te maken. Hierdoor eindigde het duel in de spreekwoordelijke brilstand.  Hopelijk valt er volgende week wat meer te genieten van het voetbalspel als het Schiedamse Kethel Spaland op bezoek komt. Zaterdag 30 oktober   O.V.V. – KETHEL SPALAND  aanvang 14.30 uur Sportpark O.V.V.