• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Op zaterdag 11 september moest O.V.V. aantreden in Klaaswaal tegen het plaatselijke SSS. Trainer Marcel Langeveld moest flink puzzelen met zijn opstelling door flink wat afwezigen. Hierdoor kregen andere spelers een kans hun kwaliteiten te tonen . Zo speelde O.V.V. aan de zijkanten van de verdediging met Derk Mooijaart en Daan Schouten en verving Bennie van der Meer vaste sluitpost Linber v/d Horst. Hierdoor voetbalde Andre Breinburg rechts voorin, die deze wedstrijd een plaag was voor de verdediging van SSS. Met zijn snelheid dook hij regelmatig op in het zestienmeter gebied van SSS. De thuisploeg had de eerste helft een licht overwicht , maar het ontbrak SSS aan creativiteit dit om te zetten in doelpunten. Na een halfuur spelen vallen er aan beide kanten toch een doelpunt. Eerst is het Andre Breinburg die O.V.V. op voorsprong zet. Na een bekeken steekpass vanaf het middenveld rond hij bekwaam af. 0 – 1. In de daar op volgende minuut komt SSS alweer op gelijke hoogte. Een cornerbal wordt fraai binnengekopt achter keeper Bennie van der Meer  1 – 1. Deze gelijke stand is tevens de ruststand .Na de rust komt SSS direct op voorsprong. 2 -  1. O.V.V. raakt hierdoor niet van slag en scoort na een kwartier spelen in de 2e helft de gelijkmaker. Weer is het Andre Breinburg die doel treft na een uitstekende pass van Rowan Bronwasser. 2 – 2. Hierna komen er nog kansen over en weer, maar die worden niet doeltreffend afgerond. In de 90e minuut wordt een stafschop O.V.V. fataal 3 – 2 . In de extra tijd krijgt O.V.V. nog een levensgrote kans de gelijkmaker te produceren, maar de bal wil er niet in. Volgende week zaterdag 18 september voetbalt O.V.V. in Berkel en Rodenrijs de derde wedstrijd in de poule tegen TOGB op Sportpark Het Hoge Land aanvang 15.15 uur