• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Eindelijk was het dan weer zover!; er mocht weer gevoetbald worden ‘voor ’t echie’. Door de coronaperikelen was het seizoen2020/2021 uit gegaan als een nachtkaars en snakte een ieder  weer naar de opening/start van het amateur voetbal. Dit gold natuurlijk ook voor O.V.V. Traditie getrouw had de penaltybokaal voor de jeugd op vrijdagavond 3 september al een voorschot genomen op de ópening van het nieuwe seizoen en waren er al diverse vriendschappelijke partijtjes gespeeld. We hebben er weer zin an en ik wens alle voetballers, trainers, leiders, scheidsrechters, bestuursleden,  toeschouwers en supporters en alle andere vrijwilligers een bijzonder  fijn en sportief seizoen toe. Geniet ervan!  Hopelijk blijven we komend seizoen gevrijwaard van corona maatregelen en protocollen en nemen we binnenkort afscheid van de 1,5 meter samenleving.

  O.V.V. is in de bekerpoule ingedeeld bij SSS, TOGB en FC SKILLZ/WVK. O p zaterdag 4 september moest  O.V.V. op het eigen sportpark aantreden tegen het Haagse FC SKILLZ/; een Haagse voetbalschool die de samenwerking is aangegaan met voetbalclub Wateringseveld/Kranenburg waaruit de  fusie FC SKILLZ/WVK is ontstaan en die momenteel ingedeeld is in de zaterdag 3e klasse.

  FC SKILLZ opende furieus. O.V.V. werd met snel combinatie voetbal achteruit gedrukt en in de 4e minuut werd het al 0 – 1. Even leek het erop dat O.V.V. overlopen zou worden door de  technisch vaardig Haagse equipe. Het was in de beginfase van de wedstrijd te danken aan O.V.V. keeper Linber v/d  Horst dat O.V.V. niet verder  achterop raakte. Met een aantal fabelachtige reddingen voorkwam hij een grotere achterstand.  Na een kwartier spelen ging de Haagse storm liggen en kwam O.V.V. beter in haar spel. Nadat Rico Post en Bob Bahnert al een aantal keer gevaarlijk voor het Haagse doel waren verschenen kwam O.V.V. na een half uur op gelijke hoogte. Rico Post krulde een vrije trap over de Haagse muur heen  waarna de  bal  in de rechter beneden hoek plofte  achter de verbouwereerde Haagse doelman. 1 – 1. Hierna tot aan  de rust een gelijk opgaande wedstrijd. Na de thee speelde het voetbal zich voornamelijk af op de O.V.V. helft, waarin O.V.V. zijn zaakjes verdedigend beter op orde had en er af en toe in de omschakeling  gevaarlijk uitkwam. FC SKILLZ had in deze wedstrijd  het betere van het spel, maar O.V.V. verdiend een pluim voor de onverzettelijke teamspirit waardoor het gelijk spel gehandhaafd bleef.   Volgende week vervolgt O.V.V. het bekeravontuur in Klaaswaal tegen het plaatselijke SSS. Zaterdag 11 september 14.30 uur Sportpark SSS, Jaap Kosterstraat 1a.

  Uw reporter