• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Voetballend bij O.V.V. het nieuwe schooljaar in!

  30 aug 2021
 • Ruim 1,2 miljoen Nederlanders binden wekelijks de schoenen onder voor een voetbalwedstrijd of training. Ook bij v.v. OVV staan ze er elke week weer: de enthousiastelingen in OVV-tenue.

  Het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen. Dan beginnen ook de meeste sportverenigingen weer met trainingen en competitiewedstrijden.

  v.v. OVV is al meer dan 100 jaar een begrip in Oostvoorne. Velen Oostvoornaars (of soms van daarbuiten), jong en oud, hebben de weg naar ons sportpark al gevonden.

  Nu we vanwege Covid-19 allemaal zo lang en veel binnen hebben gezeten, is het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022  een mooie startdatum voor een sportieve uitdaging.

  Het doel van v.v. OVV is om zoveel mogelijk kinderen vanaf 5 jaar te stimuleren om te gaan voetballen. Daarom nodigt v.v. OVV om kinderen uit om kennis te maken met de voetballerij. 

  Vanaf maandag 30 augustus 2021 gaan onze trainingen weer van start. Deze trainingen worden verzorgd door vrijwilligers, die reeds zijn verbonden aan onze club.  Zij trainen al een team en sommige voetballen zelf ook bij onze mooie vereniging.

  Wil je zelf ook voetballen en misschien later een beroemde profvoetballer worden?

  Geef je dan op voor een proeftraining. Zo kun je een paar keer meetrainen om te kijken of voetbal echt jouw sport is. Je traint mee in een team met leeftijdsgenootjes en doet de oefeningen lekker mee. Als je na een paar keer zeker weet dat je wilt gaan voetballen, kun je lid worden van v.v. OVV. en wedstrijden gaan spelen.

  Voetballen is mogelijk vanaf 5 jaar, onder de naam Mini’s. Deze jonge kinderen trainen 1 x per week en spelen nog geen wedstrijden. Zij gaan voornamelijk kennis maken met een bal en het samenspelen met andere kinderen.

  Er van uitgaande dat vanaf maandag 30 augustus 2021 het leven weer een beetje terug keert naar normaal, zou het een mooie nieuwe start zijn om kinderen lekker sportief bezig te laten zijn.

  Alle teams hebben natuurlijk ook trainers en begeleiders nodig. Geeft u uw kind(eren) op voor een proeftraining? Denkt u er dan eens over om uzelf aan te melden als trainer/begeleider of misschien wel scheidsrechter!

  Want zonder onze broodnodige vrijwilligers, kan onze vereniging niet bestaan! 

  Opgeven voor een proeftraining kan bij: Mevr. M. Van den Berg, tel. 0615328774