• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Vrijwilligerstaken 2021-2022

  22 aug 2021
 • Vrijwilligerstaken 2021-2022

  Beste speler, ouder/verzorger van spelend lid,

  Na 2 corona seizoenen hopen we elkaar weer bij OVV te mogen begroeten. Daar hoort natuurlijk dan ook weer het bakje koffie bij. Dat betekent dat de vrijwilligers ook weer nodig zijn voor de verschillende taken.

  Als vereniging zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Gelukkig hebben we veel vrijwilligers die dag en nacht voor de vereniging klaar staan en waar we al jaren op mogen steunen. Maar we kunnen van huidige vrijwilligers niet verwachten dat zij nog meer taken op zich gaan nemen. We hebben uw hulp dan ook hard nodig.


  Het voetbalseizoen gaat weer snel beginnen en daarom is het belangrijk dat we vanaf aankomende week mensen gaan inplannen voor de bardienst. Ook dit jaar zullen we beginnen met leden die afgelopen jaar geen of te weinig bardienst(en) hebben gedraaid.

  Hoe vaak?
  Als uw kind vorig jaar al op voetbal heeft gezeten dan bent u reeds bekend met het systeem. We gaan alle leden (senioren en ouders/verzorgers van jeugd) verplichten 100 punten per lid aan vrijwilligerswerk uit te voeren. 1 uur staat voor circa 25 punten. Niet alle taken zijn even groot. Daarom hebben wij het aantal punten bij de desbetreffende taak gedefinieerd. De taken zijn:

  Scheidsrechter (aantal punten: 100)
  U kunt zich opgeven als scheidsrechter voor het begeleiden van pupillen- en juniorenwedstrijden. In onderling overleg met de wedstrijdsecretaris zullen de diensten worden ingepland. Jeugdspelers van JO19 (A) tot JO15 (C) mogen deze vrijwilligerstaak zelf doen. Als u (of uw kind) interesse heeft kunt u dit als voorkeur aangeven. U dient minimaal drie wedstrijden te fluiten.

  Verkeersbegeleider (aantal punten: 100)
  OVV organiseert al vele jaren de "Halve van Oostvoorne", dit is een hardloopwedstrijd. Hiervoor zijn verkeersbegeleiders nodig. De taak is in totaal 4 uur bestaande uit circa 3 uur verkeer regelen en circa 1 uur vooraf een (web) instructie volgen. Als u (of uw kind >18 jaar) interesse heeft kunt u dit als voorkeur aangeven. 

  klusactiviteiten
  Er worden ook klusdagen georganiseerd. U kunt zich hiervoor opgeven. Aangezien er nog geen datum bekend is staan deze nog niet in de app.


  Bardienst (aantal punten: 50 of 100)
  En natuurlijk blijft de bekende bardienst. De tijden zijn:

  - zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur (100 punten)
  - zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur (100 punten)
  - zaterdag van 14.00 uur tot 18.00 uur (100 punten)

   

  Wat verwachten wij van u op dit moment?

  Reageer op deze email uiterlijk binnen 1 week!

  1)  Laat ons weten als u al vrijwilligerswerk doet, zodat we u kunnen vrijstellen van ander vrijwilligerswerk.

  2)  Plan zelf een vrijwilligerstaak in via de voetbal.nl app.

  In deze app kunt u zelf uw voorkeur doorgeven. Dit dient te gebeuren op het account van uw kind. In de voetbal.nl app kunt u aangeven wat uw voorkeur is en zelf een geschikte taak/datum uitzoeken. Mocht het niet lukken kunt u altijd d.m.v. een mail (vrijwilligers@ovv-oostvoorne.nl) uw voorkeur doorgeven. Meer informatie over de voetbal.nl app vindt u hieronder.

  Uitleg voetbal.nl app
  Vanuit de KNVB wordt geadviseerd de voetbal.nl app te gaan gebruiken. Met deze app kunnen in de toekomst sneller met elkaar communiceren. Verder kunt u zelf uw gegevens wijzigen. Er zijn een aantal pagina's gemaakt hoe u de app kunt installeren en vervolgens te gebruiken.

  Wat kan ik met de voetbal.nl app?

  Installeren van de voetbal.nl app

  Koppelen aan een gebruiker

  Kinderen onder de 16 jaar mogen niet zelf meer hun gegevens wijzigen. Door middel van onderstaande link vindt u informatie hoe u dit als ouder kunt doen.

  Persoonlijke instellingen wijzigen bij kinderen onder 16 jaar

  Als er onverwachts wat tussenkomt?
  Onze voorkeur is dat u zelf binnen uw team vraagt of iemand anders uw ingeplande taak kan overnemen of ruilen. Graag per mail (vrijwilligers@ovv-oostvoorne.nl) de wijziging uiterlijk 1 week van te voren aan ons doorgeven zodat wij dit ook administratief goed kunnen verwerken.

  Waarom moet ik vrijwilligerstaken doen?
  We willen u erop wijzen dat we geen vereniging kunnen zijn zonder vrijwilligers. U vindt het toch ook prettig om een bak koffie te kunnen kopen en naar een wedstrijd te kijken die begeleid wordt door een scheidsrechter? Kortom: We hebben u nodig!

  Vrijwilligerswerk afkopen?
  Het is mogelijk om het vrijwilligers af te kopen. Per 50 punten bedraagt dit €30. Als u hiervan gebruik wilt maken dan verzoeken we een mail te sturen (vrijwilligers@ovv-oostvoorne.nl). Wanneer u dit pas aangeeft nadat u handmatig door ons bent ingedeeld dient u €50 per 50 punten te betalen. Afgelopen seizoen is het helaas een paar keer gebeurd dat er niemand kwam opdagen voor een vrijwilligerstaak. In zo'n geval krijgt u een boete van €75 en wordt u opnieuw ingepland. Uiteraard hopen we dat de boetes dit jaar niet nodig zijn.

  We rekenen op uw medewerking!

  Bestuur OVV