• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Op zaterdag 3 en 10 april is er, door O.V.V.ers,   indrukwekkend  en emotioneel steun betuigd richting de ongeneeslijk zieke  Arie van Geest. Arie is al jaren vaste grensrechter van het eerste elftal en is vrij onverwachts getroffen door een ernstige ziekte.

  Op zaterdag  3 april heeft  het 4e elftal ( de LEGENDS )in combinatie met de O.V.V. selectie, voor het huis van de familie van Geest,  een spandoek onthult  met de tekst:” BIJ ONS STAAT ARIE NOOIT BUITENSPEL”. Eveneens  werd er een bloemstuk overhandigd.

  Op zaterdag 10 april is er een wedstrijd gevoetbald ( 2 x 30 minuten ) tussen het kampioenselftal van de zondag ( 2016) en de LEGENDS. Arie kon, helaas, hier niet bij aanwezig zijn. Na de wedstrijd is er, thuis bij Arie, een fotoboek en een bloemstuk overhandigd. Dit alles ter ondersteuning voor Arie en  zijn gezin,  in deze voor hun zo moeilijke en zware tijd.

  Voor de wedstrijd was toestemming gevraagd aan de burgemeester, die voor deze speciale wedstrijd lichte aanpassingen van de corona regels had toegestaan. Peter de Jong was zelf bij de wedstrijd om Arie en familie ook de nodige steun te betuigen.

  Dank  aan alle voetballers, familie, vrienden en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.