• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Technische staf OVV seizoen 2020-2021 krijgt steeds meer vorm

  13 mrt 2020
 • OVV heeft in Ron Klein een trainer gevonden voor het 2de team. Klein geen onbekende voor de club uit Oostvoorne, keert na 3 seizoenen Zwartewaal terug bij OVV. Voordat Klein naar Zwartewaal vertrok was hij al een aantal seizoenen trainer van OVV2, assistent van OVV1 en Trainer van O19.

  De Technische staf van OVV is daardoor aardig rond met Marcel Langeveld als hoofdtrainer, Peter van Hulst als zijn assistent. Ron Klein trainer van OVV2 met Riam Schaeffer als assistent.

  Verzorger Gerard Visser blijft nog een seizoen aan OVV verbonden. En ziet in zijn lange loopbaan bij OVV weer een nieuwe hoofdtrainer komen. Zo heeft Visser er al heel wat zien komen (en gaan).

  In Sebastiaan van Dorsser heeft OVV een nieuwe keeperstrainer gevonden. Hij volgt de naar GHVV’13 vertrekkende Daniël v/d Beek op. Van Dorsser die in het verleden als keeper uit kwam voor OVV, sc Feyenoord, psv Poortugaal, vv Nieuwenhoorn en sc Voorne. En later als keeperstrainer heeft gewerkt bij vv Brielle en vv Nieuwenhoorn keert ook terug op het “oude nest”.