• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Marcel Langeveld nieuwe hoofdtrainer

  30 dec 2019
 • Voor komend seizoen heeft OVV een nieuwe hoofdtrainer. Nadat Rob Vuik had aangegeven volgend seizoen te stoppen bij OVV is de technische commissie op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Gezien de weg die OVV is ingeslagen de laatste jaren lag het voor de hand om eerst met de trainer van OVV 2 te praten. Na een goed gesprek zijn we er uit gekomen en kunnen we u mededelen dat Marcel Langeveld volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van de selectie van OVV.

  Marcel Langeveld is geen onbekende binnen de vereniging. Hij is nu voor het 3de jaar trainer van OVV 2. Het was 3 jaar geleden een bewuste keuze van Marcel om wat meer in de luwte te werken. Nu is de zin om als hoofdtrainer aan de slag te gaan is weer helemaal terug.

  Marcel is zijn trainerscarrière begonnen in de jeugd van SC Voorne. Als hoofdtrainer is hij eerst aan de slag gegaan bij Zwartewaal waarna sc Voorne, vv Rhoon en als laatste GOZ volgden. Na een jaartje de JO19-1 van vv Brielle te hebben getraind is Marcel bij OVV2 gekomen. En dan nu volgend seizoen de hoofdmacht van OVV.

  Marcel en OVV hebben zin in de samenwerking en gaan voor succes met een herkenbaar OVV.